Praktisk info

Mässan Lodge & Lya på Vemdalsskalet fortsätter att växa och lockar stadigt allt fler utställare och besökare. Mässan har fri entré både till mässhall och seminarier.

Hus, hem & fritidsmässan Lodge & Lya är en mötesplats för dig som gillar färg, design, bygg, inredning, hantverk och mat. Förra hösten satte man nya rekord med ca 100 utställare och 8400 besökare. 2019 är mässan 1-2 november. För Vemdalens stug- och lägenhetsägare är Lodge & lya ett måste. Här ges inspiration och handfasta råd
 om hur de inreder, möblerar och utrustar för att göra stugan/lägenheten ännu mer trivsam och attraktiv på hyresmarknaden.

Utomhus finns utställare av skrymmande produkter exempelvis snöskotrar. Under mässan kan besökarna också känna på de hetaste utrustningsnyheterna för skidåkning och andra fjällaktiviteter.

Vemdalens många mathantverkare träffar man vid mattorget. Där serveras närproducerade delikatesser med smaker av vildmark. En av inspirationsföreläsarna under mässan är OS- och VM medaljören Magdalena Forsberg. Hennes föreläsningen kommer att handla om knepet bakom att nå dina mål, istället för att låta dem stanna vid drömmar, är att använda tankens kraft, tänka positivt och att tro på dig själv. Detta budskap ligger Magdalena Forsberg, en av Sveriges mest folkkära idrottare, varmt om hjärtat och hon sprider det med glädje. Även i år kommer det att vara ett hantverkstorg där lokala hantverkare visar och säljer sina produkter.

För ungdomarna finns det populära Ungdomstorget med bland annat X-box och pingis. För de allra minsta barnen finns Valles stuga dit Valle kommer på besök. Som vanligt blir det information om destinationens utveckling och nyheter samt föreläsningar.

Under mässdagarna erbjuds mycket attraktiva boendepriser och man gör även en storsatsning på aktiviteter och arrangemang samtidigt som restaurangerna bjuder in till välsmakande middagar.

Om vädret tillåter hoppas vi på skidpremiär lagom till mässan öppnar 😀

Här hittar du all info du behöver om Vemdalen.

Kontakt

Arrangörer av mässan är Destination Vemdalen AB. Vi arbetar med turismutveckling i området tillsammans med våra 120 delägare. Vill du komma i kontakt med oss ang. mässan så kontaktar du Kristina Kristoffersson som är mässansvarig. Vill du veta mer om bolaget och synas i våra kanaler så kontaktar du VD, Marcus Ståhl.

Mässansvarig: Kristina Kristoffersson, 0730-440 997, kristina@vemdalen.se

Frågor ang. bokning av monter & annonsplats i mässtidning kontakta: Linnéa Frisk, 070-383 24 29, info@vemdalen.se

VD, Marcus Ståhl, 070-825 25 44, marcus@vemdalen.se

Hoppas att vi ses på höstlovet! 

Se gärna filmen från Lodge & Lya.