Utställarinformation

Lodge & Lya mässan 4-5 november 2022!

Mässan Lodge & Lya på Vemdalsskalet fortsätter att växa och lockar stadigt allt fler utställare och besökare. Mässan har fri entré och är en hus, hem & fritidsmässan och en mötesplats för dig som gillar färg, design, bygg, inredning, hantverk och mat. Förra mässan hade vi ca 100 utställare och 8400 besökare. För Vemdalens stug- och lägenhetsägare är Lodge & Lya ett måste. Här ges inspiration och handfasta råd
 om hur de inreder, möblerar och utrustar för att göra stugan/lägenheten ännu mer trivsam och attraktiv på hyresmarknaden.

Utomhus finns utställare av skrymmande produkter exempelvis snöskotrar. Under mässan kan besökarna också känna på de hetaste utrustningsnyheterna för skidåkning och andra fjällaktiviteter. Vemdalens många mathantverkare träffar man vid mattorget. Där serveras närproducerade delikatesser med smaker av vildmark samt ett hantverkstorg där lokala hantverkare visar och säljer sina produkter. Och för ungdomarna finns ett barntorg med friluftsaktiviteter för alla barn.

Under mässdagarna erbjuds mycket attraktiva boendepriser och man gör även en storsatsning på aktiviteter och arrangemang samtidigt som restaurangerna bjuder in till välsmakande middagar.

Om vädret tillåter hoppas vi på skidpremiär lagom till mässan öppnar 😀

Praktiskt information om mässan.

Intresseanmälan.

Allmänna regler.

Säljbrev mässtidning.

Monterservice. 

Här hittar du all info du behöver om Vemdalen.

Kontakt

Arrangörer av mässan är Destination Vemdalen AB. Vi arbetar med turismutveckling i området tillsammans med våra 130 delägare. Vill du komma i kontakt med oss ang. mässan så kontaktar du Linnéa Frisk som är mässansvarig. Vill du veta mer om bolaget och synas i våra kanaler så kontaktar du VD, Anna Hansson.

Mässansvarig ang. bokning av monter & annonsplats i mässtidning kontakta: Linnéa Frisk, 070-383 24 29, info@vemdalen.se

VD, Anna Hansson, 070-560 19 18, anna@vemdalen.se

Hoppas att vi ses på höstlovet!