Praktisk info

Lodge & Lya mässa inställd 2021 åter 2022.
Hösten börjar göra sig påmind och om allt vore som vanligt hade vi i detta nu varit i full färd med förberedelser inför 12:e året av vår hus, hem och fritidsmässa Lodge & Lya.

Osäkerheter kring pandemins effekter och vilka typer av restriktioner som kommer att gälla i höst samt de begränsade utrymmet mässan har inomhus ser vi inte någon möjligheten till en kvalitativ genomförande av mässan i november. Mässan kommer återigen att arrangeras 2022.

Under höstlovet 2021 kommer en höstlovsmarknad utomhus att planeras med marknadsstånd, uteaktiviteter och härligt sprakande eldar och mysigt utehäng. Aktiviteter hålls utomhus och evenemang sprids även ut i kringliggande byar.

Vill du ställa ut på höstlovsmarknaden?

Kontakta Linnéa Frisk, 0703-832429, linnea@vemdalen.se

Däremot har vi redan spikat nästa års mässa som infaller den 4-5 nov 2022, så boka in mässan i din kalender redan nu.


Mässan Lodge & Lya på Vemdalsskalet fortsätter att växa och lockar stadigt allt fler utställare och besökare. Mässan har fri entré där endast föreläsningarna kostar 50 kr, du köper dina biljetter på www.vemdalen.se/webbshop

Hus, hem & fritidsmässan Lodge & Lya är en mötesplats för dig som gillar färg, design, bygg, inredning, hantverk och mat. Förra hösten satte man nya rekord med ca 100 utställare och 8400 besökare. 2019 är mässan 1-2 november. För Vemdalens stug- och lägenhetsägare är Lodge & lya ett måste. Här ges inspiration och handfasta råd
 om hur de inreder, möblerar och utrustar för att göra stugan/lägenheten ännu mer trivsam och attraktiv på hyresmarknaden.

Utomhus finns utställare av skrymmande produkter exempelvis snöskotrar. Under mässan kan besökarna också känna på de hetaste utrustningsnyheterna för skidåkning och andra fjällaktiviteter. Vemdalens många mathantverkare träffar man vid mattorget. Där serveras närproducerade delikatesser med smaker av vildmark. Även i år kommer det att vara ett hantverkstorg där lokala hantverkare visar och säljer sina produkter.

För ungdomarna finns det populära Ungdomstorget med bland annat X-box och pingis. Samt årets nyhet utetorget med friluftsaktiviteter för alla barn på ICA-taket. Där kan barnen tillsammans med fjällguiderna Ida & Lisa från Fjällevent Vemdalen lära sig om djur- och naturliv. Det blir bland annat skogs- och naturpyssel, gissa spillning & tassavtryck och en tipsrunda om de fyra stora rovdjuren. För de allra minsta barnen finns Valles stuga dit Valle kommer på besök. Som vanligt blir det information om destinationens utveckling och nyheter samt föreläsningar.

Under mässdagarna erbjuds mycket attraktiva boendepriser och man gör även en storsatsning på aktiviteter och arrangemang samtidigt som restaurangerna bjuder in till välsmakande middagar.

Om vädret tillåter hoppas vi på skidpremiär lagom till mässan öppnar 😀

Här hittar du all info du behöver om Vemdalen.

Kontakt

Arrangörer av mässan är Destination Vemdalen AB. Vi arbetar med turismutveckling i området tillsammans med våra 120 delägare. Vill du komma i kontakt med oss ang. mässan så kontaktar du Kristina Kristoffersson som är mässansvarig. Vill du veta mer om bolaget och synas i våra kanaler så kontaktar du VD, Marcus Ståhl.

Mässansvarig: Kristina Kristoffersson, 0730-440 997, kristina@vemdalen.se

Frågor ang. bokning av monter & annonsplats i mässtidning kontakta: Linnéa Frisk, 070-383 24 29, info@vemdalen.se

VD, Anna Hansson, 070-560 19 18, anna@vemdalen.se

Hoppas att vi ses på höstlovet!