OS- och VM guldmedaljören Johan Olsson gästar Lodge & Lya 2017

En av Sveriges största idrottsmän genom tiderna kommer till mässan och föreläser om idrotten och erfarenheter och hur han hanterat alla saker runt omkring och vad det var som gjorde honom så bra. Föreläsningen kommer även handla om mental träning som han arbetat med sedan 2002. 

 

 

 

 

 

TV-kocken, krögaren och kokboksförfattaren Paul Svensson kommer till Lodge & Lya mässan 2017.

Paul har arbetat i över 20 år på olika krogar i Sverige, bland annat som kreativ ledare för krogarna Bon Lloc och Fredsgatan 12. På hans meritlista finns även en femteplats i 2003 års Bocuse d'Or (världsmästerskap för kockar) i Lyon. Han har figurerat som TV-kock i både svensk och finsk TV. Svensson var en av kockarna i TV4-programmet Matakuten som fokuserade på skolmaten i svenska grundskolan. Dessutom medverkar han i det finländska livsstilsprogrammet Strömsö.

Paul har givit ut fyra kokböcker senaste åren som till exempel Paul grillar, Pauls kök, Den nya husmanskosten och Grilla vego. Han gillar enkel och naturlig mat och vid grillen känner han sig riktigt hemma.

För övrigt arbetar Paul Svensson som utbildare och föreläsare. Några av hans ämnen är "matfilosofi och trender", "helhetsupplevelser" och "mat för alla sinnen".

    

EN FULLSPÄCKAD HELG DU INTE FÅR MISSA

 

Första gången Lodge & Lya gick av stapeln var i 2010, 2018 blir nionde året i rad som den uppskattade hus-, hem och fritidsmässan fyller Vemdalsskalet. De senaste åren har det varit över 8000 besökare på två dagar och hela Vemdalsskalet fylls av roliga aktiviteter för både stora och små. 

Kommentera