Anna & Emil Jönsson Haag gästar Lodge & Lya 2019

Efter att ha tillbringat hela vuxna livet i tighta trikåer med fokus på att bli bäst i världen och optimera allt i vardagen, bestämde sig Anna och Emil Jönsson Haag på våren 2018 att de var färdiga. Glädjen till skidåkning, träning och hälsa finns dock fortfarande där, och numera handlar livet om att finna en balans i allt för att i grund och botten må bra!

De föreläser nu runt i Sverige om hur man håller sig till en hållbar hälsosam livsstil. De brinner för att motivera och inspirera människor till detta och väver in anekdoter från deras karriärer och livet nu, efter karriären. Erfarenheter blandat med insikter och funderingar. Hur man kommer igång med träning, hur man sätter mål och motiverar sig. Helt enkelt låter träningen bli en del av livet, en del i ett hållbart leverne för att kropp och knopp ska hålla livet ut. Med erfarenheter från ett liv som elitidrottare där varenda detalj räknades, handlar livet numera om att i grund och botten må bra och göra det man mår bra av. Sänka kraven och höja livskvalitén. Helt enkelt leva lite bättre - utifrån våra mått mätt!

Kom och lyssna på två sanna inspiratörer!

 

Region Jämtland Härjedalen

Region Jämtland Härjedalen håller två föreläsningar under Lodge & Lya.

Fredag: Så fixar du din laddplats för elbilen – hemma, i stugan eller till bostadsrättsföreningen. Energikontoret ger dig matnyttig information vad du ska tänka på rent praktiskt och vilka stöd som finns att söka. Tid finns för frågor efter föreläsningen.

Lördag: Solceller – Vill du också ta till vara på solens energi? Energikontoret ger dig handfasta tips & råd, hur stor anläggning behöver du? Vad kostar det? Vilka stöd finns att söka? Tid finns för frågor efter föreläsningen.

  

EN FULLSPÄCKAD HELG DU INTE FÅR MISSA

Första gången Lodge & Lya gick av stapeln var i 2010, 2019 firar mässan jubileum hela tio år i rad som den uppskattade hus-, hem och fritidsmässan fyller Vemdalsskalet. De senaste åren har det varit över 8400 besökare på två dagar och hela Vemdalsskalet fylls av roliga aktiviteter för både stora och små.

Lämna ett svar