Utställare på Lodge & Lya 2018

Här fyller vi på eftersom företagen bokar in sig och vilka produkter de kommer att presentera i sin monter. I fjol fanns 82 företag som utställare på mässan och 8400 besökare. I år är vi uppe i över 95 företag, missa inte de.

Varmt välkomna!

Utställare i mässhallen 2018

annaochelin - Bruksföremål & silversmycken med ledkrysstema. Formgivet i Jämtland, producerat i Jämtland & Sverige. Handtryckta textiler såsom kuddar, bordslöpare, kökshanddukar, grytlappar och "plågg" samt brickor, skärbrädor/grytunderlägg och servetter. Armband, halsband och örhängen i handsmitt silver.

Ago Mitt I Vemdalen-AGO Mitt i Vemdalen är en nysatsning av AGO Mitt i Åre som har många års erfarenhet av uthyrning, städtjänster och fastighetsskötsel. Vår ambition är att leverera samma upplägg som vi i flera år framgångsrikt drivit i Åre. Vår värdegrund och vår strävan är att det ska vara personligt, flexibelt och tryggt att vara kund hos oss.

Baseco golv - Massiva golv och parkett i furu, el, ask och gran i flera utföranden och ytbehandlingar. Innepaneler i massiv furu med olika ytbehandlingar. Stugir, friggebodar, atterfallshus i knutet timmer. Även fritidshus upp till 60 kvm.

Bergs kommun/Klövsjö by - Rekrytering och inflyttning. I Bergs kommuns monter får du träffa kommunanställda som kan berätta om fördelarna med att bo i fjällen. De hjälper dig också att hitta boende och jobb.

Bjurfors i Åre- Bjufors i Åre förmedlar nyproduktion av tomter och bostäder i Vemdalen i samarbete med Högåsvillorna, Hovdedalen, Forsgrens Timmerhus och Överbygg Sverige.

Bolist ELON Svenstavik- Erbjuder det mesta inom: ELON: Vitvaror, Belysning. Hemelektronik, Värmepumpar, Kök. BOLIST: Bygg, Järn, Färg o Interiör, Grunder o VA, Bad o Bastu. Vi har egna bilar för hem transport.

Coolpart Sweden - Glas, vinglas, champangeglas som är 5 ggr starkare än normalt sortiment. Prisvärt porslin av tallrik, assietter och bestick. Även vårt sortiment av smides ljusstakar, vinställ, eldstad m.m.

Dalskidan i Sälen- Effektiva väggskotorkar för exempelvis pjäxor, handskar, mössor etc. Lämpliga för fritidshus, hotell med mera.

Flooré- Vattenburen golvvärme till nybygget eller renovering. Spårad folierad EPS skiva som är en egen produkt tillverkad i Torpshammar för enkel förläggning av golvvärme vid konvertering från elvärme.

Fyrfasen Energi - Leverans av el och egen eltillverkning med solceller för ett hållbart samhälle.

Heat Transfer/Fjällpumpen - Luft/luft värmepumpar. Energimärkta A+++ och A++.

Hede Färg & Måleri - Tapet, färg- och inredningsdetaljer såsom lampor, lyktor, mattor, klockor, kransar, smide och julpynt.

Hem & Elbua - Vitvaror, hushållsapparater, belysning och köksgeråd.

Hillens Kultursnickeri - Försäljning av hantverksprodukter/inredningsdetaljer i trä. Ljusstakar, trähästar, skärbrädor allt i egen design och tillverkning.

Härjedalens kommun - Miljö- & byggkontoret, bygglovsärenden, inflyttning och rekrytering. Härliga Härjedalen är en fantastisk plats att bo på för den som älskar friluftsliv. Välkommen till vår monter för att höra mer!

Härjedalens telemarketing - Arbetskläder/profilkläder/Fritidskläder.

Härjeåns Nät AB - Fiberinstallation.

Hälsinge Fjäll- och Kusthus- Fritidshus.

IDP Drift och Servicetjänster AB - Städ-och stugservicetjänster för företag och privatpersoner. Tjänster så som storstäd, avresestäd, fönstertvätt, snöskattning. Försäljning av produkter för städ så som moppar, microfiberdukar m.m.

Jämtkraft - Elhandel, elbilsladdning, solceller.

JN Solar AB- Erbjuder solcellslösningar för både permanent boende och fritidshus. Både för elanslutna hus och icke elanslutna hus.

Klövsjö Vemdalens Golfklubb - Greenfree.

Klövsjöfjäll Hotell- Inredning och uppvisande av investering i hotellet.

LF- Fix - Skorstensrenovering, kaminmontering, renovering av stugor med mera.

Länsförsäkringar Jämtland - Försäkring, fastighetsförmedling, skadeförebygg.

Möbelmästarna i Härjedalen - Möbler för hemmiljö.

Mia Leonnie -Inredning och smycken.

Norderåsens VVS- wc-stolar, duschväggar, blandare och installation.

Perfors kök -Kök, köksinredning och kökstillbehör.

Pontus Ericsson -  Specialister på gardiner, mattor, markiser och invändigt solskydd med butik i Östersund och filial Åre. I Vemdalen har de hjälpt kunder under 50 år och känner till området mycket väl. Deras kunder är stug- och lägenhetsägare, hotell, restauranger och bybor. De är specialister på måttanpassade lösningar i högsta kvalité.

Region Jämtland/Härjedalen - Erbjuder kommunal energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, organisationer och företag. Rådgivningen är opartisk, teknikneutral och kostnadsfri. Svarar på frågor exempelvis om elbilar, solenergi och uppvärmning av huset.

Residenshem- Byggtjänster, möbler, inredning, belysning, kök, fönster, dekoration m.m. Allt för ett komplett hem och husbygge!

Selected by Trum - Utemöbler samt visningsex utanför turistinformationen på Skalets torg.

Smadi Design - Inredningsprodukter, textil och möbler. Med inspiration från naturen o svenska traditioner skapar mönster o produkter med impulser från Sydamerika och Skandinavien.

Skistar Vacation Club- Andelslähenheter, fastigheter, tomter och konceptet Skistar Vacation Club.

Sofias galleri- Konstnär, tavlor med bland annat renar och alpina skidåkare.

Storhogna Högfjällshotell & Åsarna IK - Vinterns stora familjefest- åk en mil vinn en bil.

Storhogna M/Storhogna Timmerhus & Property - Storhognas nya aktivitetshus med "Mat-Möten-Människor" och tomter på Storhogna.

Stugkoll Vemdalen - Stugkollvemdalen en helhetslösning för dig som är stugägare eller besökare i Vemdalen. Litet som stort, vi löser det.

Svensk fastighetsförmedling Vemdalen-  Fastighetsförmedling i Vemdalen.

Svenstaviks Företagarförening - Shopping och mystik i Svenstavik.

Sångbäcken projektet

Vemdalens Fjällmaraton - Startbiljetteter till 2019 års lopp.

Värme & Kylteknik - IVT Värmepumpar- luft/luft, luft/vatten, jord/bergvärmepumpar, Frånluftsvärmepumpar. Allt inom VVS .

Åsarna Skicenter - Outletbutik med sport & fritidskläder.

Äventyr & Konferens/Vargen Fjällanläggning- Aktiviteter i Vemdalen med omnejd för privatpersoner och konferanser samt boendeanläggning med restaurang.

 

Utställare i Caféet 2018

Alovera produkter- Forever Living Alovera hälsa och skönhet.

Hede Företagargrupp-  Visar upp sitt projekt ett nytt besökscentrum i Hede med fokus på Sonfjällets som öppnas under början av 2019. Hör mer om Sonfjällets Natur & Kultur och om Hede Företagargrupps verksamhet.

 

Utställare på Mattorget 2018

Björnåsen i Sveg - Premiär för årets julglögg från Björnåsen! I sortimentet finns även lingondricka, blåbärssaft, andra naturnära drycker och bärsiraper.

Klövsjö Stenugnsbageri - Ekologiskt surdegsbröd, kvarnmjöl från Ångsta, Chokladpraliner etc.

Oviken Havtorn - Havtornsprodukter.

Vemdalsbagarn - Surdegsbröd och bakverk.

Revsunds Honung- Honung, honungsprodukter, salvor (bivaxsalva).

Nybo Gård- Produkter av nötkött och vilt såsom korvar, rökt kött, skinn med mera.

Klövsjö Gårdsbutik/Tivars, Norderön - Ostar, marmelader, saft, stickat och skinn.

Åsbergets Gårdsmejeri - Ostar av hög kvalité.

 

Utställare på Hantverkstorget 2018

Berit Norrbelius Lindberg - Konstnär/Akrylmåleri.

EN VIG REN-  Katarina Lingsell Wigren, handvirkade mössor i härliga färger samt keramik. Du kan som kund designa din egen mössa eller beställa någon av de färdiga modellerna.

Härjedalens Fjällfäll - Handgjorda Fälltäcken.

Kerstin Bohlin - Handgjorda Tennarmband av hög kvalité.

OPPiNILS - Ett jordbruk i tiden. Fårskinn, ullgarner, textilprodukter.

Smedja Metallmorfos  - Produkter i järnsmide producerade med traditionella metoder.

Tova Dani- Tovar små djur, älvor och änglar på beställning och klara objekt.

 

Utställare på Utetorget 2018

Berners- VW personbilar samt VW Transportbilar.

Big Lake Coffee- Specialkaffe, presentpåsar, kaffe och relaterade produkter.

Brandkåren - Visar upp sina bilar och deras arbete som deltids brandmän.

Bräjks Matbar- Lunch I form av kolbullar och svampsoppa på härjedalssvamp, härbakat ekologiskt fika, kokaffe och läsk. Även rökta räkor på take away och övriga egenrökta delikatesser.

Brända mandlar - Tillagas på plats.

Gastrolux -Kökskärl och kökstillbehör.

Region Jämtland/Härjedalen-  Möjlighet att provköra elbil. Samling vid Energikontoret/Region Jämtland Härjedalens mässplats på utetorget, klockan 12.00-14.00.

Skidskytte VM 2019- Prova på elektroniskt skidskytte och infromation om skidskytte-VM 7-17 mars 2019 i Östersund.

Circo- Fantastiska ostar och delikatesser.

Carina Eriksson - Fårskinn, ullprodukter, skinnprodukter. Silversmycken.

Fjälltunnan - Badtunna i glasfiber, Viskan spabad och vedeldad bastu.

Fjällevent Vemdalen- Is-gokart i Vemdalen by och guideadeturer.

Jämtgärsgård - Traditionella trä-gärdsgårdar, grindar med mera.

Jönssmass stugservice- Försäljning av ved med hemkörning. Böleboden med lite va varje samt stugservice säsong, flytt och vanligt städ.

Hede Lammprodukter- Säljer lammskinn, korv på deras lammkött, detalj stycket kött, marmelader, hemgjord vinäger, rönnbärskapris.

Hudikhus- Husleverantör. Hitta inspiration till din framtida fjällstuga bland våra olika modeller och serier. Välkommen att besöka vårt visninghus tio minuter från mässan.

Karesuando fritidsprodukter - Renfjällar, skinnprodukter såsom: handskar, bälten, plånböcker och väskor, pälsmössor & yllevantar.

Klövsjö Bensin & Service - Lynx snöskotrar, Can-AM ATV, Linsell Skoter och Motor AB - Ski-Doo & Lungbergs motor - Lynx snöskotrar, Can-Am ATV.

Jämtlandskök-  Måttillverkade luckor och lådsystem som monteras på befintliga skåpstommar. Kompletta kök med bänkskivor och diskhoar. Smart inredning i lådor.

Molunds Fritid- Visning/försälning av 2019 års KABE och ADRIA. Husbilar och husvagnar samt campingprodukter.

Salab i Sveg - Yamaha snöskotrar och fyrhjulingar & Åsarna Skoterservice - Polaris skotrar och fyrhjulingar.

Selected by Trum - Utemöbler står även inne i mässhallen.

Storhogna Högfjällshotell & Spa, Åsarna IK - Vinterns stora familjefest- Åke en mil vinn en bil.

Simon Jaktlund- Bastutält och Pizzaugnar.

Spjälles Delikatesser - Rökta delikatesser.

Sqrtn Company- Muggar, Kepsar,Mössor, Kläder, Termosar, Flaskor, Kuddar m.m.

Wellness at home - Spabad med tillbehör.

WESTEL- Westen Radio Telefoner med tillbehör samt Westel abonnemang. Peltor sortiment med blåtandskåpor. Olika jaktradio med tillbehör, skoterhjälm med inbyggd blåtand.

Vemdalen Experience - Upplevelser, konferens, skoteruthyrning, nyheter inför säsongen och tävling med fina priser.

Värmehus-  Pellets uppvärmmning för ditt hus.

 

Vill du läsa mer om Vemdalen?

Planera din resa på vemdalen.se