Utställare på Lodge & Lya

Här fyller vi på eftersom företagen bokar in sig och vilka produkter de kommer att presentera i sin monter. I fjol fanns över 100 företag som utställare på mässan och 8400 besökare.

Varmt välkomna!

Utställare i mässhallen 2019

Ago i Vemdalen-AGO Mitt i Vemdalen är en nysatsning av AGO Mitt i Åre som har många års erfarenhet av uthyrning, städtjänster och fastighetsskötsel. Vår ambition är att leverera samma upplägg som vi i flera år framgångsrikt drivit i Åre. Vår värdegrund och vår strävan är att det ska vara personligt, flexibelt och tryggt att vara kund hos oss.

Bergs kommun/Klövsjö by - Kom hit för en stund eller stanna för evigt. I Bergs kommun finns en plats för alla, oavsett livsstil. Välkommen hit. Dra ner på tempot. Andas frisk fjälluft året om. Läs mer på bergsliv.se

Bjurfors i Åre- Bjufors i Åre förmedlar nyproduktion av tomter och bostäder i Vemdalen i samarbete med Högåsvillorna, Hovdedalen, Forsgrens Timmerhus och Överbygg Sverige.

Bolist ELON Svenstavik- Erbjuder det mesta inom: ELON: Vitvaror, Belysning. Hemelektronik, Värmepumpar, Kök. BOLIST: Bygg, Järn, Färg o Interiör, Grunder o VA, Bad o Bastu. Vi har egna bilar för hem transport.

Boka Vemdalen- Förmedlar privatägda fjällvillor, stugor och lägenheter för alla önskemål, ski-in ski-out, nära rösad led, skoterleder eller i Vemdalen-by - nära till 3 skidområden.

BRA Hus- Husföretag i Dalarna som har varit verksamma sedan 1903. Ny husserie fjällvillor och exklusiva fritidshus modellen "Harmoni".

Skalsterrassen.com/Coolpart- Glas, vinglas, champangeglas som är 5 ggr starkare än normalt sortiment. Prisvärt porslin av tallrik, assietter och bestick. Även vårt sortiment av smides ljusstakar, vinställ, eldstad m.m. Vi kommer även sälja väggkartor över Vemdalsområdet i olika storlekar, köp rullad eller inramad med vit ram, färdig att sätta upp på väggen!

Dalskidan i Sälen- Effektiva väggskotorkar för exempelvis pjäxor, handskar, mössor etc. Lämpliga för fritidshus, hotell med mera.

Englund-gruppen- Måttanpassade textilmattor, textilmattor i rullvara, textila plattor, vinylplattor samt exklusiva trägolv.

Ecobox- Ecobox Minireningsverk för enskilda avlopp.

Flooré- Vattenburen golvvärme till nybygget eller renovering. Spårad folierad EPS skiva som är en egen produkt tillverkad i Torpshammar för enkel förläggning av golvvärme vid konvertering från elvärme.

Fyrfasen Energi - Leverans av el och egen eltillverkning med solceller för ett hållbart samhälle.

Heat Transfer/Fjällpumpen - Luft/luft värmepumpar. Energimärkta A+++ och A++.

Hede Färg & Måleri - Tapet, färg- och inredningsdetaljer såsom lampor, lyktor, mattor, klockor, kransar, smide och julpynt.

Härjedalens kommun - Inflyttning och rekrytering. Härliga Härjedalen är en fantastisk plats att bo på. Välkommen till vår monter för att höra mer om möjligheterna att flytta hit och hur det är att leva i Härjedalen!

Härjedalskök- Köksinrednign och planering av nytt kök.

Härjedalens telemarketing - Arbetskläder/profilkläder/Fritidskläder.

Härjeåns Nät AB - Fiberinstallation.

Jämtkraft - Energilösningar för företag och privatpersoner, solceller, elbilsladdning och elavtal.

JN Solar AB- Erbjuder solcellslösningar för både permanent boende och fritidshus. Både för elanslutna hus och icke elanslutna hus.

JMM Sjöbergs Plåtslageri - Plåtslageri.

Klövsjö Vemdalens Golfklubb - Greenfree.

LF- Fix - Skorstensrenovering, kaminmontering, renovering av stugor med mera.

Lumen Design Sweden- LED belysning med de senaste tekniken direkt från tillverkande fabriker för villor, fritidshus, trädgårdar & altaner samt hävertslandar för snabb, enkel & spillfri tankning av snöskotrar, vattenskotrar, båtar m.m

Länsförsäkringar Jämtland - Försäkring, fastighetsförmedling, skadeförebygg.

Norderåsens VVS & Gederit-  Spabad och duschtoalett (Aquaclean).

Rörvikshus- Fjällhus, fritidshus och villor.

MArt- Marie Andersson Art- Orginalmålningar i akvarell bland fjällmotiv så som ripor, renar m.m Gicleétryck, tryck på akvarell  paper av originalmålningar. Olika storlekar a5, a4, a3, & a1.

Möbelmästarna i Härjedalen - Vi är Härjedalens största möbel- och inredningsbutik belägen i Hede. Med lång erfarenhet av att skräddarsy del- och helhetslösningar hjälper vi dig från idé till verklighet.

Mia Leonnie -Inredning och smycken.

Pontus Ericsson -  Specialister på gardiner, mattor, markiser och invändigt solskydd med butik i Östersund och filial Åre. I Vemdalen har de hjälpt kunder under 50 år och känner till området mycket väl. Deras kunder är stug- och lägenhetsägare, hotell, restauranger och bybor. De är specialister på måttanpassade lösningar i högsta kvalité.

Raska Rör, Fjällfixarn & Tak & Montage- Rörmokare, snickeri och takläggning.

Region Jämtland/Härjedalen - Erbjuder kommunal energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, organisationer och företag. Rådgivningen är opartisk, teknikneutral och kostnadsfri. Svarar på frågor exempelvis om elbilar, solenergi och uppvärmning av huset.

SMADI INTERIOR & STUDIO - Inredningsprodukter, textil och möbler. Med inspiration från naturen o svenska traditioner skapar mönster o produkter med impulser från Sydamerika och Skandinavien.

Skistar Living- Fastighetsutveckling i fjällen, helägt och delägt semesterboende i fjällen och tomter.

SkandiaMäklarna- Köp eller sälja bostad i svenska fjällen? SkandiaMäklarna  har närbelägna kontor i hela landet och lokalkännedom i både städer, fjäll och landsbygd. I Vemdalen och Funäsdalen kan du förverkliga drömmen om ett eget fjällboende, vare sig det är hus, lägenhet eller andel av en fjällstuga du är ute efter.

Sofias galleri- Konstnär, tavlor med bland annat renar och alpina skidåkare.

Storhogna Högfjällshotell & Åsarna IK - Vinterns stora familjefest- åk en mil vinn en bil.

Storhogna M/Storhogna Timmerhus & Property - Storhognas nya aktivitetshus med "Mat-Möten-Människor" och tomter på Storhogna.

Sonfjällets Natur & Kultur- Vi berättar om Sonfjällsbygden och Sonfjällets nationalpark. Vi har med oss kartor, broschyrer och Sonfjällsprodukter.

Stugkoll Vemdalen - Stugkollvemdalen en helhetslösning för dig som är stugägare eller besökare i Vemdalen. Litet som stort, vi löser det.

Svenstaviks Företagarförening - Shopping och mystik i Svenstavik.

JMM Sjöbergs Plåtslageri-Plåtarbeten.

Vemdalens Fjällmaraton - Startbiljetteter till 2020 års lopp.

Vemdalsporten- Tomtområde på Vemdalsskalet, Vemdalsporten.

Värme & Kylteknik - IVT Värmepumpar- luft/luft, luft/vatten, jord/bergvärmepumpar, Frånluftsvärmepumpar. Allt inom VVS .

Åsarna Skicenter - Outletbutik med sport & fritidskläder.

Äventyr & Konferens/Klövsjöfjäll hotell- Aktiviteter i Vemdalen med omnejd för privatpersoner och konferanser samt boendeanläggning med restaurang.

Överbygg- Exklusive timmerhus, projekt i Björnrike och tomter på Vemdalsskalet, Hovdedalen.

 

Utställare på Mattorget & Hantverkstorget 2019

Björnåsen i Sveg - Premiär för årets julglögg från Björnåsen! I sortimentet finns även lingondricka, blåbärssaft, andra naturnära drycker och bärsiraper.

Fjällpralinen- Choklad, te, kaffe och sylt.

Klövsjö Stenugnsbageri - Ekologiskt surdegsbröd, kvarnmjöl från Ångsta, Chokladpraliner etc.

Lövberg Gårdsproduktion- Handkärna smör, rörost dv kryddad gum, ostar, tjockmjölk, marmelad, sylt och torkad svamp. Allt är i egen produktion och tillverkas os iss av lokala råvaror.

Oviken Havtorn - Havtornsprodukter.

Vemdalsbagarn - Surdegsbröd och bakverk.

Revsunds Honung- Honung, honungsprodukter, salvor (bivaxsalva).

Klövsjö Gårdsbutik/Tivars, Norderön - Ostar, marmelader, saft, stickat och skinn.

Åsbergets Gårdsmejeri - Ostar av hög kvalité.

Berit Norrbelius Lindberg - Konstnär/Akrylmåleri.

EN VIG REN-  Katarina Lingsell Wigren, handvirkade mössor i härliga färger samt keramik. Du kan som kund designa din egen mössa eller beställa någon av de färdiga modellerna.

Garnbutik Tjärngården- Mönsterstickade kuddar, grytlappar, strumpor, tumvantar. Stickade och tovade änglar. Vättar, julkulor, yogasockor virkade sittdynor och klackmattor sydda i valkad ull.

Birgitta Zetterberg- Kuddar, betong grejer, barnförekläder och väskor m.m.

Lisabeth Lindahl- Förkläden, pannlappar, handdukar, vetekudddar och diverse saker.

Smedja Metallmorfos - Produkter i järnsmide producerade med traditionella metoder.

Sabinas virk och sötsaker- Virkat hantverk i form av disktrasor, flodhästar, giraffer, kakor, bakelser, hjärtan, bokråttor, ljuslyktor m.m.

Tova Dani- Tovar små djur, älvor och änglar på beställning och klara objekt.

 

Utställare på Utetorget 2019

Berners- VW personbilar samt VW Transportbilar.

BOLIST Svenstavik- Kranbil med tävlingar.

Brandkåren - Visar upp sina bilar och deras arbete som deltids brandmän.

Brända mandlar - Tillagas på plats.

Britt Inger Ferm- Alpnaerings kryddor och stickade strumpor.

Region Jämtland/Härjedalen-  Möjlighet att provköra elbil. Samling vid Energikontoret/Region Jämtland Härjedalens mässplats på utetorget, klockan 12.00-14.00. Bilar att provköra BMWi3, Volkswagen eGolf och Kia ENiro.

Circo- Fantastiska ostar och delikatesser.

Carina Eriksson - Fårskinn, ullprodukter, skinnprodukter. Silversmycken.

Fjälltunnan - Badtunna i glasfiber, Viskan spabad och vedeldad bastu.

Fjällorren- Försäljning av Kolbulle.

Jämtgärsgård - Traditionella trä-gärdsgårdar, grindar med mera.

Karesuando fritidsprodukter - Renfjällar, skinnprodukter såsom: handskar, bälten, plånböcker och väskor, pälsmössor & yllevantar.

LYNX Snöskotrar, SKI-DOO Snöskotrar, CAN-AM Atv och Ssv. Visas av Klövsjö Bensin & ServiceLinsell Skoter och Motor AB  och Ljungbergs motor.

Mickes munkar- Sockervadd flera smaker, popcorn, marsmallowsklubbor, kaffe & dricka.

OFYR- Grillar och arbetsbänk.

Jämtlandskök-  Måttillverkade luckor och lådsystem som monteras på befintliga skåpstommar. Kompletta kök med bänkskivor och diskhoar. Smart inredning i lådor.

Salab i Sveg - Polaris snöskotrar och fyrhjulingar & Åsarna Skoterservice - Polaris skotrar och fyrhjulingar.

Spjälles Delikatesser - Rökta delikatesser.

Rensmide & Walko- Smide, renskinn och renhorn.

Remmar- Försäljning av godisremmar.

Svedja Snickeri- Måttanpassade snockerier. Trappor, dörrar och fönster m.m.

Tomoku hus Ab- Husmodeller och fönster.

Rajt- Vinfläcksborttagaren, sprayen som fungerar mot vin-, bär- och fruktfläckar. Spraya-Låt torka- Fläcken är borta!

Vemdalen Experience - Upplevelser, konferens, skoteruthyrning, nyheter inför säsongen och tävling med fina priser.

Värmehem-  Pellets uppvärmmning för ditt hus.

 

Vill du läsa mer om Vemdalen?

Planera din resa på vemdalen.se