Utställarinformation 2018

Här har vi samlat praktisk information för dig som funderar på att ställa ut på Lodge & Lya eller som redan bokat en monter.

För utställare

Nu är det 9:e året mässan ”Lodge & Lya” hålls på Vemdalsskalet. Fjolåret blev succé med 82 utställare och 8 400 besökare, vi hoppas naturligtvis att trenden håller i sig och vi önskar både nya och gamla utställare varmt välkomna.

Som vanligt kör vi en massiv marknadsföringskampanj för att skapa ännu bättre affärsmöjligheter för dig som utställare. Både digitalt och i tryckt media. Och som vanligt har vi en känd person som dragplåster och föreläsare. I år kommer bland annat OS- och VM medaljören Magdalena Forsberg  hit.  Det går ut en personlig mässinbjudan till alla våra stugägare i området, i dagsläget är det ca. 5000 st.

I den stora mässhallen presenteras i första hand nyheter för hus, hem och fritid. På mattorget träffar gästerna områdets lokala mathantverkare. Vid barntorget finns en mängd aktiviteter för barn och ungdomar. Utomhus finns generösa utrymmen av skrymmande produkter som till exempel skotrar, fyrhjulingar och badtunnor. Hantverkstorg för småproducenter av genuint hantverk även den är inomhus.

För att göra det enkelt och bekvämt för dig som utställare samarbetar vi med Svensk Mässkonsult Nord AB. Hos dem beställer du all utrustning du behöver till din monter.

Mässan har sin egna officiell mässtidning som ska fungera som marknadskanal inför mässan och som guide för besökarna under mässdagarna. Tidningen distribueras med ÖP (65 000 läsare) och Tidningen Härjedalen (11 000 läsare) ca 2 veckor innan mässan. Utöver detta kommer 12 000 exemplar att tryckas och distribueras i tidningsställ i närområdet och på mässan. Denna tidning ersätter den tidning som SkiStar tidigare gjort under namnet Vemdalen Idag- Höstlov.

Digital exponering

 Lodgelya.se är den digitala guiden till mässan. Här finns seminarieschema, fakta om utställare, enkätundersökning och mycket mer. Allt i smidigt mobilanpassat format. Som annonsör i tidningen får du också logga och företagsbeskrivning i utställarförteckningen. Logga och text ska skickas till info@vemdalen.se senast den 5 oktober.

Specifikation: Logga: 150 px maxbredd. Text: 200 tecken inkl blanksteg.

Tidningen blir en ypperlig chans för er utställare att öka kännedomen om ert företag och de aktiviteter ni har under höstlovet i Vemdalen. Ställer ni inte ut men har aktiviteter under höstlovet blir detta en viktig kanal för att berätta att ni finns och vad ni gör.

 Axplock av det redaktionella innehållet:

  Intervju med VM- och OS medaljören Magdalena Forsberg som också vunnit fyra Jerringpris.

Länge tillhörde hon världseliten i skidskytte, nu vill hon inspirera dig att ta sikte på dina mål.

• Mässkarta och seminarieschema.

• Höstlovskul. Hela listan med kul aktiviteter i Vemdalen under höstlovet (skicka gärna tips).

• Plocksida med shoppingtips på mässan (har du lämpliga produktbilder, skicka till marie.f@graform.se).

• Flytta till fjälls. Ökad livskvalitet och ett enklare liv med mindre stress lockar allt fler.

• Vinternytt. De senaste nyheterna inför vintersäsongen.

 

Utställarmiddag 

En trevlig middag med utställare som bjuder på sällskapliga samtal. Anmälan görs innan mässans start till linnea@vemdalen.se .

Pris: 395:-/person inkl. 2 öl eller 2 glas vin, kaffe & kaka (Alkoholfria drycker finns, priset är beräknat inkl. moms).

Fördrink vid 18.30 och middag 19.00, varmt välkomna!

Boka monter & annonsplats: Linnéa Frisk, 0703-832429, linnea@vemdalen.se 

Mässansvarig: Kristina Kristoffersson, 0730-440 997, kristina@vemdalen.se