Vernissage och auktion i Vemdalen- Alla intäkter går till  Protect Our Winters

Under året har allmänheten bjudits in att delta med sina vackraste bilder från Destination Vemdalen. Nu är de bästa bilderna korade och vinnarna får…. Ingenting.

Däremot kommer deras bilder att auktioneras ut under Lodge & Lya som går av stapeln den 1-2 november. Fem bilder har tryckts på fina canvasdukar i storleken 60 x 80 cm. Tavlorna kommer att hänga för allmän åskådning och budgivning under Lodge & Lya. Budgivningen avslutas under lördag eftermiddag.

Det här är ett sätt för oss att visa uppskattning till vår vackra natur men också för att uppmärksamma att klimatet och vår natur genomgår en stor förändring. POW gör ett bra jobb med att sprida information om klimatförändringarna och därför har vi valt att göra det här tillsammans med dem, säger Marcus Ståhl, vd Destination Vemdalen.

De som bidragit med de fina bilderna får alltså inte någon ersättning. Däremot får de ett fint diplom som tack för att de bidragit med de fina bilderna. Destination Vemdalen som står för auktionen tar inte heller något betalt utan står för samtliga kostnader och alla pengar går oavkortat till POW.

Vi tycker det är ett jätteroligt initiativ och är självklart tacksamma över att Destination Vemdalen väljer att donera alla intäkter till vårt arbete för att rädda framtidens vita vintrar, säger Maja Tössberg, styrelseledamot Protect Our Winters.

Under Lodge & Lya finns Protect Our Winters på plats och pratar klimat och skidåkning.

Nu hoppas att vi att tavlorna blir riktigt dyra så att vi tillsammans ska skänka en rejäl slant till POW, avslutar Marcus.

Auktionen avslutas lördag dem 2 november 15.00.