Carolina Kluft och Malte Knapp gästar även dem Lodge & Lya 2023

Låt oss introducera två fantastiska gäster som kommer att närvara på årets Lodge & Lya-mässa 2023 och ge dig en dos inspiration.

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera en av årets föreläsare – ingen mindre än Carolina Klüft. I hennes gripande ”Livet är en sjukamp” kommer Carolina att dela med sig av sina erfarenheter från sin framstående karriär inom elitidrott. Genom hennes livsresa förmedlar hon inte bara inspiration och ledarskap, utan även självkänsla och praktiska verktyg som kan användas för att navigera genom livet.

Men det är inte allt – vi har även ännu en spännande gäst på plats. Malte Knapp är en cirkusakrobat som kommer att förgylla evenemanget för alla barn. Han kommer att bjuda på en hisnande show och ge barnen möjlighet att prova på olika aktiviteter. På cirkusskolan kommer du kunna testa på allt från lindans och tallrikssnurrning till enhjuling och jonglering. Till och med en spikmatta finns på plats för de modigaste!

Malte är en cirkus- och underhållningsartist som har trollbundit publik över hela världen, inklusive scener i Las Vegas och Europas största cirkus. Under hans cirkusshow kommer publiken att få uppleva en spektakulär föreställning med handbalans på stolar, akrobatik på rullande cylindrar, jonglering med knivar och svärd, samt en fantastisk cykelshow på de mest magnifika enhjulingar. Läs mer om Malte Knapp här.

Detta är bara en smak av allt som väntar på Lodge & Lya-mässan 2023. Klicka här för att se hela programmet. Programmet uppdateras löpande, med reservation för ändringar.

Låt dig inspireras och förbered dig på en oförglömlig upplevelse tillsammans med Carolina Klüft, Malte Knapp och alla andra fantastiska medverkande.

Välkommen till en magisk helg på Lodge & Lya!