Föreläsare 2019. Mässan åter 4-5 november 2022.

 

Anna & Emil Jönsson Haag

Efter att ha tillbringat hela vuxna livet i tighta trikåer med fokus på att bli bäst i världen och optimera allt i vardagen, bestämde sig Anna och Emil Jönsson Haag på våren 2018 att de var färdiga. Glädjen till skidåkning, träning och hälsa finns dock fortfarande där, och numera handlar livet om att finna en balans i allt för att i grund och botten må bra!

De föreläser nu runt i Sverige om hur man håller sig till en hållbar hälsosam livsstil. De brinner för att motivera och inspirera människor till detta och väver in anekdoter från deras karriärer och livet nu, efter karriären. Erfarenheter blandat med insikter och funderingar. Hur man kommer igång med träning, hur man sätter mål och motiverar sig. Helt enkelt låter träningen bli en del av livet, en del i ett hållbart leverne för att kropp och knopp ska hålla livet ut. Med erfarenheter från ett liv som elitidrottare där varenda detalj räknades, handlar livet numera om att i grund och botten må bra och göra det man mår bra av. Sänka kraven och höja livskvalitén. Helt enkelt leva lite bättre - utifrån våra mått mätt!

Kom och lyssna på två sanna inspiratörer!

 

Peder Lamm

Antikskola med antikexperten Peder Lamm. Han började med att sköta kaffekokningen på anrika auktionshuset Bukowskis när han var 15. Nu är färgstarke Peder Lamm en av landets mest kända profiler inom konst, kultur, historia, antikviteter och en hel del annat. Annan tid hittar ni Peder vid stora mässhallen vid hans monter där han värderar föremål. Lunch/fika uppehåll 12.00-12.45 & 14.30-14.45.

  

 

Thomas Fogdö

Thomas Fogdö tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom 1993. Två år senare bröt han ryggraden på ett träningspass och blev förlamad från midjan och ned. Han föreläser om att hitta målfokusering och mental träning, om konsten att möta motstånd och att ta framgång.

  

EN FULLSPÄCKAD HELG DU INTE FÅR MISSA

Första gången Lodge & Lya gick av stapeln var 2010. För tionde året i rad fyller vi vår uppskattade hus-, hem och fritidsmässan Vemdalsskalet och firar 10 årsjubileum. De senaste åren har det varit över 8400 besökare på två dagar och hela Vemdalsskalet fylls av roliga aktiviteter för både stora och små.

Lämna ett svar