Hösten är här och nedräkningen till höstlovet har börjat

Nu är det bara 6 veckor kvar tills höstlovet v.44 och som vi längtar. Mässan firar även 10 år och de måste firas. Destinationen bjuder upp lite extra och fylls av aktiviteter runt om hela området. Har vi tur så kommer snö även till höstlovet och ett premiäråk i pulkbacken är då ett måste. Förutom uteaktiviteter och naturlivet så kommer det att vara full aktivitet. Höstlovsprogrammet uppdateras löpande, spana in den här!

Årets nyheter!

  •  Årets föreläsare är inga mindre än Anna & Emil Jönsson Haag, Thomas Fogdö & Peder Lamm. Nytt för i år är att föreläsningarna kostar 50kr och det är begränsat antal platser. Köp dina biljetter här: https://bit.ly/2mblSgy
  • Äventyrstorget, en helt ny satsning med spännande äventyr utomhus för barnen. Kom förbi och lär dig mer om friluftsliv och häng i vår kåta. Lär känna de fyra stora rovdjuren- känn på deras päls, se deras spillning & spårlöpor, utforska deras huvudskelett, gå rovdjurstipsrunda, kryp in i ett björnide, gör dina egna rovdjursspår, kasta lasso, lär dig tälja, hoppa lika långt som djuren och naturpyssel med mera. Äventyrstorget hittar ni på Ica-taket.
  • Lilla friluftsskolan 30 & 31 oktober, 10:00-13:00, mer de kommer närmare höstlovet.
  • Ny del på mässan är att det även kommer stå utställare vid pianobaren, där även Peder Lamm kommer värdera antika föremål.