3-4 november 2023 är det dags för mässa igen!

Efter förra årets succé, där över 100 utställare och 8400 besökare samlades, är vi otroligt entusiastiska inför årets evenemang. Den 3-4 november är det äntligen dags för den spännande mässan Lodge & Lya, som äger rum på Vemdalsskalet.

Vi är för närvarande mitt uppe i planeringen och ser fram emot att välkomna både nya och återkommande utställare samt besökare till mässan. Om du är företagare och intresserad av att ställa ut på mässan, uppmanar vi dig att kontakta oss redan idag. Mer information finns tillgänglig här.

Precis som tidigare år kommer vi att trycka en mässtidning som kommer att delas ut under mässan. Dessutom kommer tidningen att distribueras med Östersunds Posten, Tidningen Härjedalen och Sundsvalls Tidning veckorna innan mässan äger rum.

Vi hoppas verkligen att vi får träffas på Lodge & Lya på Vemdalsskalet i november! Detta är en fantastisk möjlighet att utforska allt som har med hus, hem och fritid att göra och samtidigt ta del av de senaste trenderna och innovationerna på dessa områden. Så missa inte chansen att vara en del av denna inspirerande och spännande mässa både som gäst eller företag.

Hoppas vi ses!

Bästa fjällhälsningar

Linnéa Frisk, Mässgeneral