2017 – Köp en skylt eller ledkryss och bidra till vårt arbeta med spår & leder

Genom åren har Destination Vemdalen tagit ner en stor mängd skyltar för att förnya de som sitter på våra vackra fjäll. Det här är ett jobb som kräver både arbetstimmar och ekonomiska resurser.

Under Lodge & Lya 2016 hade du möjlighet att bidra till detta viktiga arbete genom att köpa en av våra gamla skyltar. Pengarna vi fick in gick oavkortat till vårt arbete med att utveckla och underhålla våra spår och leder. Dessa pengar har använts till att rusta upp vid tre vandringsleder i området. Tur 10 Vemdalsskalet- Högfjället har fått 3 stycken nya skyltar även tur 4 Vemdalsskalet- Jakstugan-Fallmoran har rustats upp med 6 stycken nya skyltar. Man har också lagt ny spångning mellan Vemdalen och Oxsjön samt sparat en pott till framtida upprustning för Fettjeåfallet där det behövs mer resurser.

Till årets mässa 2017 har vi bara ett tio-tal skyltar kvar dock en massa ledkryss som ni kommer att kunna köpa vid entrén till mässan i Destinationsbolaget monter, först till kvar. Även där går alla pengar oavkortat till upprustning av våra spår och leder.